2007. január 3., szerda

Magyarok külföldön

Hírt adott magáról Pécsi István, a hazai lóversenyzés messzi tanulmányútra indult szpíkere. A szilveszteri Turfban megjelent, és az kincsempark.com-on (http://www.kincsempark.com/main.asp?show=info&page=irasok&mode=read&id=900) is olvasható írásában egy helikopteren közlekedő trénerről, a domboldalon tréningező telivérekről, a nyakát majdnem kitörő, de mégis nyerő krekk zsokéról ír, továbbá, hogy a buszsofőrök arrafelé sem tartanak versenylovakat.
Milán öcsém is külföldön kezdte az újévet, Cipruson vendégszerepel a Besito tánccsoporttal. (Lásd saját blogját.) Ákos barátom továbbra is Peru hegy- és vízrajzát tanulmányozza felesége társaságában, de már lassan készül haza. Remélem addig nem szed össze újabb kutyaharapást. Viktória unokatestvérem hosszú évek óta az USA-ban él, és nem készül haza.
Ha ismerőseim közül valaki még külföldön tartózkodik, kérem jelezze.

Apropó külföld: Németországban lovagló zsokénk, Kerekes Károly december 31-én Neussban egy hétéves telivér nyergében megnyerte az évzáró futamot. Karcsi így 23 győzelemmel a 21. helyen zárt a német zsokéranglitán, amihez ezúton is gratulálunk.

Nincsenek megjegyzések: