2006. december 21., csütörtök

Ki tud valamit Steve-ről?

Az autó nem indult reggel, most bütykölik a szervízben az önindítóját, nem találom a telefonomat, lemaradok megint a német óráról és még a karácsonyfát sem vettük meg.
Lehet, hogy túlzásba vittem tegnap a testedzést a Lukács fürdőben, de ma nem igazán érzem magam csúcsformában. Pedig pont a regenerálódás, a felfrissülés miatt kerestem fel a hazai gyógyfürdőzés egyik fellegvárát. Lehet hogy a gőz ártott meg, mert még mindig úgy érzem, itt van a fejemben. Mit lehet ilyenkor tenni? Itt már csak a blogírás segíthet.
Ja, azzal kezdtem, ki tud valamit a ködös Albionba veszett kollegámról, Pécsi Istvánról? Hangja rettenetesen hiányzik a Kincsem Park hangszóróiból. Állítólag több turfrajongó (főleg fiatal lányok) küldöttséget kívánnak meneszteni Angliába, hogy rábeszéljék Pistit, hagyjon fel a National Hunt (ugró) lovak istápolásával és azonnal foglalja el az őt megillető helyét a szpíker-állásban. Ennek a nyomásnak, nem tudni lesz-e látható, hallható eredménye, viszont ezúton emlékeztetném Istvánt, hogy a hazai turf társadalom igen is igényt tart a megfelelő tájékoztatásra. Eme blog is István angliai utazása kapcsán indult útjára, lásd korábban.
Mindössze annyit tudunk, hogy Steve tréninglovasként keresi kenyerét az egyik híres idomár versenyistállójában, korán kell kelnie, későn fekhet csak le, viszont déltől délután négyig szabadon üldögélhet a falu kocsmájában, ahol természetesen élő lóversenyközvetítés ad megfelelő hátteret a békés sörözgetésnek. Továbbá biztos forrásból értesültem, hogy István nemrég az angol királynő egyik lovát tréningezte!
Kérdés, erről II. Erzsébet vajon tud-e?