2007. július 23., hétfő

dj. Kris Hand több fronton támad!

A hazai disco clubok fenegyereke, dj. Kris Hand a tettek embere. Amíg a léha nép a vízparton lógatja a lábát, szücsölgeti a jégbehűhött koktélokat és legfőbb gondja egyben kibűvészkedni a hekkből a csontvázat, addig Kris Hand a stúdió homályában keverőpultján keresi az ideális beállításokat és mixeli legújabb szerzeményét az "Egy nyár" c. testet-lelket megmozgató zeneművet.

A hétvégén új köntösbe öltözött honlapja is ( http://www.krishand.hu/ ) , ami jelzi, hogy mostantól fogva új idők köszöntenek be a fiatal lemezlovas életében, aminek igazán a rajongótábor örülhet a legjobban. Az "Egy nyár" egyébként szabadon letölthető a site-ról, mégpedig három verzióban is!

Dj. Kris Hand új maxi cd-je is hamarosan megjelenik, négy track található majd a korongon, rajta egy igazán ütős, hazai krekk zsokék által kevert verzióval.

Mindezt onnan tudom, hogy Kris Hand a minap kinevezett engem pr menedzserének és ezentúl rendszeresen együtt írjuk a sajtóközleményeket. Hiába, az öcsém tudja, hogy csak profikkal szabad dolgozni!